info@trimsalon-djody.nl 06-14033777

Welkom op de website van Trimsalon Djody!

Mijn naam is Miranda Tomasic-Brehm en ben de trotse eigenaar van deze trimsalon.

Ooit ben ik begonnen met het trimmen van onze eigen Golden Retrievers, omdat ik het geweldig vond om ze er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Dit ben ik altijd zo leuk blijven vinden, maar door tijdgebrek nooit wat mee gedaan. Maar in 2021 heb ik toch de stap genomen om mijn lang begeerde droom uit te laten komen. Ik ben de opleiding hondentrimmen gaan doen bij Aeres Training Center in Barneveld. Tijdens de opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan bij Kristel Stap van de Hondenvachtspecialist in Zoetermeer en bij Annelies Honkoop- van Ommen van Jack’s Trimsalon in Oudekerk a/d IJssel. En nu heb ik mijn eigen trimsalon geopend.
Ik kan dus wel zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

Om van alle nieuwe ontwikkelingen in de trimwereld op de hoogte te blijven, volg ik met regelmaat nieuwe cursussen en workshops en bezoek ik regelmatig hondenshows.

De trimsalon bevindt zich in onze omheinde achtertuin. Doordat het een kleinschalige trimsalon is, wordt uw trouwe viervoeter hier met veel liefde, zorg en aandacht gewassen en getrimd.
Alle honden zijn hier welkom. Van klein tot groot, korthaar tot langhaar, van rashonden tot niet-ras honden.
Voor iedere hond bieden we een behandeling aan die past bij het rasstandaard, de wensen van de klant en de algehele conditie van de hond. U bent van harte welkom voor advies voor uw hond.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.